Laat uw ideale inloopkast ontwerpen.

Wij ontwerpen vrijblijvend uw ideale inloopkast op maat

Laat uw ideale inloopkast ontwerpen in één van de toonzalen van Anyway Doors. Bij interesse in één van onze inloopkast systemen, worden er vrijblijvend enkele ontwerpen in 3D uitgewerkt.

Met behulp van 3D tekeningen werken wij uw ideale dressing uit om het totaalproject correct te visualiseren. Op basis van deze tekeningen wordt een gedetailleerde prijsofferte uitgewerkt. Hierin worden alle aandachtspunten waaronder optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling en natuurlijk specifieke persoonlijke wensen meegenomen. De indeling is modulair waardoor toekomstige aanpassingen kinderspel zijn.

Om de juiste indeling aan te kunnen bieden is het dus belangrijk om veel aandacht te besteden aan een functionele indeling zodat deze enerzijds aan uw wensen voldoet en anderzijds de beschikbare ruimte optimaal benut.

moderne inloopkast ontwerp
inloopkast slaapkamer naast met schuifdeuren

U kan zonder afspraak en geheel vrijblijvend één van onze toonzalen bezoeken. Onze professionele interieur vormgevers zijn hier 6 op 7 aanwezig om u persoonlijk te ontvangen.

Offertevragen per e-mail worden ook steeds correct opgevolgd, maar bezoekers in de toonzaal krijgen voorrang. Wij verzoeken u bij een contactopname per e-mail, een begeleidend schrijven te bezorgen waarin uw wensen duidelijk omschreven zijn alsook een plan of schets van de beschikbare ruimte. Onze medewerkers kunnen dan gericht aan de slag om enkele inloopkast ontwerpen uit te werken. Door het modulaire karakter van onze systemen blijft de inrichting aanpasbaar.

De leveringstermijn is +- 8 à 12 werkweken vanaf opmeting. De opmeting, levering en montage wordt door eigen vakmensen in België en Nederland uitgevoerd.

Ontdek de vele gerealiseerde projecten in onze fotogalerij.