Garderobekasten op maat.

Garderobekasten op maat met modulaire inrichting:

Modulaire garderobekasten op maat met technische en functionele meerwaarde. De garderobekasten dienen zowel esthetisch als functioneel de absolute top van de markt te vertegenwoordigen. De inrichting en indeling van de garderobekast gebeurt dus volledig naar wens en is steeds aanpasbaar dankzij de ingebouwde modulaire bevestigingstechnieken.  De kastdeuren kunnen indien gewenst met glazen deuren afgewerkt worden zodat de kast als lichtwand kan gebruikt worden met de optionele geïntegreerde led verlichting. U kan kleuren en materialen naar keuze combineren voor kastdeuren, binnenzijde en de zwevende tabletten. Zowel de zijwanden als de zwevende tabletten in de garderobekast bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, die rondom voorzien wordt van een afwerkingslaag in 3mm Resopal Massiv Volkern.

Moderne garderobekasten op maat.

Modulaire garderobekasten met combineerbare kastmodules:           

De garderobekasten op maat zijn gebaseerd op 5 combineerbare modules. Het zijn hang- of legkasten, of een combinatie van beide. Elke basismodule beschikt onderaan over een diepe schoen- of opberglade. Verder is ze ingericht met 1 of meerdere kledingroede, meerdere Blum lades, legplanken, edm. Alle opbergelementen zijn modulair. In hoogte verstelbaar en zijwaarts op geleiders gemonteerd. Mits toevoeging van bepaalde componenten kan je makkelijk alternatieve modules bouwen.

De tussenwanden zijn 68mm dik en optioneel over de volledige hoogte voorzien van led verlichting die u kan bedienen via een ‘touch’ schakelaar of aansturen via domotica. Zowel de inbouwkasten als vrijstaande maatkasten worden op maat gemaakt en kunnen traploos van 2150mm tot 3050mm hoog gemaakt worden. Met breedtes van 500mm tot maximaal 1200mm per module. De totale kastdiepte is optimaal 650mm, met een nuttige binnendiepte van 600mm. Dit is handig om kledingstukken comfortabel op te hangen maar kan uiteraard aan elke wens aangepast worden.

Garderobekasten op maat met witte glazen deuren.

Kastdeuren met geïntegreerde greep:

De randen van kastdeuren worden over heel de lengte voorzien van een geanodiseerde aluminium handgreep. Hierdoor lijken de kastdeuren optisch greeploos. Tussen deur en kast zorgt een onzichtbare ventilatiekier permanent voor perfecte luchtcirculatie. De greeploze kastdeuren zijn uitgerust met “Anyway Doors” comfortscharnieren waardoor ze zichzelf met een eenvoudige manipulatie geluidloos sluiten.

Garderobekasten op maat in een moderne slaapkamer.

Modulaire garderobekasten met multifunctionele montagegroef:

Alle opbergcomponenten van de modulaire dressing zoals laden, legplanken, kledingroedes, schoenentabletten, edm… zijn aanpasbaar. Zij zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op gelijders in de zijwand bevestigd. Zo bouw je alternatieve modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

Design garderobekasten op maat.

Garderobekasten met geïntegreerde led verlichting en glazen deuren:

De inbouwkasten zijn optioneel te voorzien met geïntegreerde led verlichting over de ganse kasthoogte. Zo wordt de volledige kast binnenin functioneel verlicht zonder obstakels. Naar wens kunnen de kastdeuren met glas afgewerkt worden. Het glas wordt dan op het aluminium frame van de kastdeur gelijmd, waardoor de led verlichting ook als lichtwand gebruikt kan worden. De bediening van de led verlichting gebeurt op de buitenzijde van de kast met een aanraakschakelaar of via externe aansturing (domotica). Zodoende kan u de volledige inbouwkast desgewenst als lichtwand gebruiken. Er is een ruime keuze aan glassoorten: wit, zwart, grijs, donkergrijs en gezuurd glas.

Garderobekasten op maat met glazen deuren.

Garderobekasten materialen en afwerkingen:

Het 3mm dikke Massiv product van Resopal heeft dezelfde eigenschappen als HPL ‘High Pressure Laminate’. De beschermende toplaag, bovenop de kleurlaag, is bestand tegen vlekken, hitte, stoten en is erg krasvast. Ze voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese BS EN 438 norm waarbij het materiaal bestand moet zijn tegen vlekken veroorzaakt door 49 in het dagelijks gebruik voorkomende producten zoals koffie, citroenzuur, aceton, alcohol, reinigingsmiddelen en chemicaliën die in labo’s worden gebruikt. Er is een ruime keuze uit 35 verschillende afwerkingen.

Moderne garderobekasten op maat.

Google