Slaapkamer met inloopkast

Slaapkamer met een inloopkast functioneel inrichten.

De slaapkamer is de plek bij uitstek om na een drukke werkdag gezellig tot rust te komen. In een modern interieur worden er echter vaak extra functies zoals een inloopkast mee in de slaapkamer verwerkt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Bij het ontwerpen en inrichten van een slaapkamer met inloopkast is het dan ook uiterst belangrijk een inrichting uit te werken die zowel rustgevend als functioneel is.

Slaapkamer met inloopkast

Het Belgische merk DRESS-A-WAY speelt hierop in met een mooi nieuw modulair inloopkast systeem op maat. De inloopkasten werden specifiek ontworpen met integratie in moderne en tijdloze interieurs in het achterhoofd. Efficiënte benutting van beschikbare ruimte is een belangrijk aandachtspunt geworden bij zowel nieuwbouw als renovatie.

U kan dus best voor een efficiënte en plaatsbesparende oplossing kiezen, die zowel esthetisch als functioneel meerwaarde biedt aan uw slaapkamer. Het modulair inloopkast systeem biedt een mooi, luchtig en aanpasbare structuur die u naar wens kan inrichten. Met de optionele led verlichting wordt uw kledij optimaal uitgelicht, maar het kan eveneens als sfeerverlichting gebruikt worden.

Slaapkamer met inloopkast tegen de muur

De inloopkast wordt met aluminium profielen tegen de slaapkamer muren bevestigd. De muren kunnen naar wens zichtbaar blijven of afgewerkt worden met diverse glaswanden of volkern platen in dezelfde kleur als de rest van de inloopkast. Op de foto’s ziet u een slaapkamer met inloopkast waarbij wit glas tegen de muur geplaatst is, maar er is ook zwart of grijs glas beschikbaar. Als de wanden mee afgewerkt worden, zijn deze eenvoudig te reinigen en dient er ook nooit meer geschilderd te worden. De mooie en functionele led verlichting wordt ook maximaal benut door de reflectie in het glas.

Slaapkamer met modulaire inloopkast en led verlichting

De indeling van de inloopkast blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met een krasbestendige en onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.

Modulaire inloopkast slaapkamer op maat gemaakt

Als u uw slaapkamer gaat inrichten of onder handen nemen dan is de uitgebreide website van Dress-a-way zeker een kijkje waard. U vindt er mooie foto’s terug van moderne slaapkamers, inloopkasten en dressings.