Inloopkast ontwerpen – modulaire inloopkasten op maat.

Uw inloopkast op maat laten ontwerpen door de interieurspecialisten van DRESS-A-WAY.

Laat vrijblijvend uw ideale inloopkast ontwerpen.

Een mooie en functionele plek om kledij op te brengen is de laatste jaren een gewaardeerd onderdeel van onze woning geworden. Er wordt tegenwoordig evenveel aandacht aan besteed als de keuken en badkamer. Maar om een inloopkast optimaal tot haar recht te laten komen moet ze naast mooi en presentabel, vooral zeer functioneel uitgevoerd zijn.

Modulaire inloopkast op maat met aluminium profielen.

De beschikbare ruimte, die in hedendaagse architectuur steeds minder wordt, moet optimaal en creatief benut worden. Er bestaan vele mogelijkheden die dienst kunnen doen als kledingkast. Er is keuze uit inbouwkasten, vrijstaande maatkasten of een zwevende structuur die als inloopkast dienst doet. Alle producten van DRESS-A-WAY worden sowieso op maat gemaakt, dus de optimale keuze is aan u. Ideaal is een modulaire walk-in dressing die dienst doet als circulatiezone tussen slaapkamer en badkamer, zodat u als het ware een inloopkast creëert.

Inloopkast op maat tussen een slaapkamer en badkamer.

U kan een inloopkast ook mee integreren in de slaapkamer. De gekozen oplossing moet vooral het gebruiksgemak bevorderen, een goede inplanting is dan ook essentieel. Ze moet makkelijk bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer of badkamer. Onderaan de pagina vindt u enkele inloopkast ontwerpen terug waarmee u een beeld verkrijgt van de mogelijkheden.

Moderne inloopkast op maat in een slaapkamer.

Waarom voor een inloopkast op maat kiezen…?

Door de modulaire indeling van dit inloopkast systeem kiest u een “basis opstelling”, die volledig naar wens gereorganiseerd of uitgebreid kan worden. De aluminium profielen kunnen zowel tegen de muur als vrijstaand tussen vloer en plafond gemonteerd worden. Het systeem kan zowel in een aparte dressing ruimte, een slaapkamer of andere ruimte in de woning toegepast worden.

De belangrijkste troeven van “Dress Wall”:

  • een modulair en innovatief maatwerkconcept
  • Technisch uitgepuurd en modern design
  • hightech, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke materialen
  • flexibele inrichting en uitbreidingsmogelijkheden
  • onzichtbaar geïntegreerde LED verlichting (functioneel en sfeerverlichting)
  • optionele afwerking achterwand met gekleurd glas of spiegel

Moderne inloopkast op maat tegen de muur geplaatst en bevestigd.

Laat uw ideale inloopkast ontwerpen door ervaren interieurspecialisten.

Laat uw ideale inloopkast ontwerpen door de professionele interieurspecialisten van DRESS-A-WAY. Bij interesse in onze modulaire maatwerk systemen, nodigen wij u met plezier in onze 1000m² grote toonzaal die zonder afspraak geopend is. Zo worden tijdens dit persoonlijke bezoek al uw wensen genoteerd en meegenomen in het vrijblijvende ontwerp. Zo worden alle aandachtspunten: optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling en specifieke wensen meegenomen in het ontwerp. Eens het project correct gevisualiseerd is, en vervolgens goedgekeurd wordt voor uitvoering, dan zullen onze eigen vakmensen de opmeting en montage in België en Nederland uitvoeren.

Alle inloopkast systemen worden 100% op maat in België gemaakt.

U kan zonder afspraak en geheel vrijblijvend één van onze toonzalen bezoeken. De 1000m² grote toonzaal te Massenhoven is het hoofdaanspreekpunt en wordt continue met interieurarchitecten bemand.

Offerte aanvragen per e-mail worden ook steeds opgevolgd, maar persoonlijke toonzaal bezoekers krijgen voorrang. Wij verzoeken u per e-mail wel een duidelijk begeleidend schrijven te bezorgen waarin uw wensen omschreven zijn alsook een plan of schets met afmetingen van de beschikbare ruimte.

Inloopkast prijzen DRESSWALL

Voorbeeldontwerpen inloopkasten:

Tekst door Koen Dries -Google