Modulaire en praktische dressings op maat.

Mooie en praktische dressings creëren.

Dress Wall werd specifiek ontworpen voor locaties waar reeds een aparte dressing ruimte voorzien is. Zo is er reeds een ‘bouwkundige inloopkast’. Met de “Wall”- oplossing breng je simpelweg functionele elementen aan om een ideale dressing te creëren.  Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat helaas te vaak gebeurt.  Uiteraard is dat een overbodige en vooral budget verslindende optie!

Dressings op maat met modulair systeem.

Dress-a-way modulaire dressings

Aluminium profielen met led verlichting.

Het “Dress Wall” concept  is een zwevende, modulaire dressing structuur die met verticale aluminium profielen op de wand, tussen vloer en plafond of zelfs volledig vrijstaand in een ruimte wordt geplaatst. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele led verlichting over de ganse hoogte. De mooie uitlichting schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel in de inloopkast. Bij open dressings is het belangrijk om met kunstlicht te werken en de kleding zo weinig mogelijk met uv licht in contact te laten komen om verkleuring te vermijden!

Dressing met functionele led verlichting in de aluminium profielen.

Dressings met modulaire inrichting.

De dressing inrichting gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. Latere uitbreiding of aanpassing is geen probleem. De optisch zwevende tabletten en ladeblokken bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is. De eindlaag is een zeer onderhoudsvriendelijk en krasbestendig 3mm Resopal Massiv Volkern. De volkern is in 35 afwerkingen leverbaar. De Blum laden in de ladeblokken, zijn beschikbaar in wit, grijs, zwart en aluminium.

Moderne dressings maatwerk.

Verschillende achterwand en muur afwerkingen.

Er kunnen verschillende materialen als “achterwand” toegepast worden. Op de afgebeelde dressing werd voor spierwit Lacobel glas gekozen, wat een zeer mooi effect geeft met de led verlichting. Het glas is beschikbaar in spierwit, aluminium grijs en zwart. Er kan ook gekozen worden om de achterwand in dezelfde 3mm volkern af te werken als de tabletten en ladeblokken. Indien de achterwand mee afgewerkt wordt dienen de muren niet meer geschilderd te worden en is de muur makkelijk afwasbaar. Beschikbare afwerkingen.

Moderne dressing op maat van het Belgische merk DRESSAWAY.

Dressings op maat.

Alle DRESS-A-WAY producten worden 100% op maat gemaakt en in overleg met onze interieuradviseurs verder uitgewerkt. Zo worden alle aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen enz. meegenomen in het ontwerp.

Aandachtspunten:

  • Open dressings = bij voorkeur geen ramen/uv licht
  • stopcontact/stroom voorzien voor de ‘optionele’ led verlichting

Waarom “DRESS-A-WAY” kiezen:

  • Belgisch
  • 100% op maat
  • Modern & tijdloos
  • Modulair
  • Onderhoudsvriendelijke materialen
  • Volledige Benelux markt

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe realisaties, volg dan onze Facebookpage

[justified_image_grid preset=1 lightbox=prettyphoto]

Google