Design slaapkamerkasten op maat

Een slaapkamer functioneel inrichten met design slaapkamerkasten op maat.

In een moderne interieur worden vandaag de dag vaak mooie design slaapkamerkasten of inloopkasten voorzien, die mee in de slaapkamer zelf verwerkt worden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Efficiënte benutting van beschikbare ruimte is een belangrijk aandachtspunt geworden bij zowel nieuwbouw als renovatie. Wanneer u start met het inrichten van uw slaapkamer, is het dan ook uiterst belangrijk om een indeling uit te werken die zowel rustgevend als functioneel is.

Moderne slaapkamerkasten op maat.

Moderne slaapkamerkasten op maat van het Belgische merk DRESS-A-WAY.

Het Belgische merk DRESS-A-WAY belooft een modulaire inrichting op maat, desgewenst voorzien van alle toeters en bellen zoals glas tegen de wand, geïntegreerde led verlichting,…  Het modulaire kasten systeem wordt uitsluitend op maat gemaakt en door eigen vakmensen gemeten en geplaatst doorheen de ganse Benelux. De slaapkamerkasten werden specifiek ontworpen voor moderne en tijdloze interieurs.

Moderne inloopkast in een slaapkamer op maat gemaakt.

“Dress Wall” inloopkast.

Als u op zoek bent naar slaapkamerkasten, kan u dus best voor een efficiënte en plaatsbesparende oplossing kiezen, die zowel esthetisch als functioneel meerwaarde biedt aan uw interieur. Het modulair kastensysteem biedt een mooie, luchtige en aanpasbare structuur die u naar wens kan inrichten. Met de optionele led verlichting wordt uw kledij optimaal uitgelicht, maar het doet daarnaast ook dienst als sfeerverlichting.

Modulaire inloopkast voor slaapkamers op maat.

De inloopkast wordt met aluminium profielen tegen de slaapkamer muren bevestigd. De muren kunnen naar wens zichtbaar blijven of afgewerkt worden met diverse glazen afwerkingen die bovenop de achterwand gekleefd worden, of Resopal Massiv platen in dezelfde kleur als de rest van de inloopkast. In deze slaapkamer met inloopkast is er wit glas tegen de muur geplaatst, maar er is ook zwart of grijs glas beschikbaar. Als de wanden afgewerkt worden, zijn deze eenvoudig te reinigen en dient er ook nooit meer geschilderd te worden. De sfeervolle en functionele led verlichting wordt ook maximaal benut door de reflectie in het glas.

Dressing in slaapkamer, modern design met glas, Resopal Massiv en led verlichting

“Dress Wall” modulaire dressing en inloopkast systemen.

De indeling van de slaapkamerkasten blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met een krasbestendige en onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen, variërend tussen effen kleuren, houtprints of zelfs lederlook.

Design garderobekast slaapkamer met modulaire inrichting.

“Dress Wall” modulair systeem

Als u uw slaapkamer gaat inrichten of onder handen nemen, dan is de uitgebreide website van Dress-a-way zeker een kijkje waard. U vindt er mooie foto’s terug van moderne slaapkamers, inloopkasten, garderobekasten en dressings.

Google