Inbouwkasten op maat realisatie voor dressing, vestiaire en bureau.

Inbouwkasten op maat voor een dressing, vestiaire en bureau.

Inleiding inbouwkasten op maat realisatie:

In deze recente realisatie werd gekozen voor een harmonieus strak en clean uitzicht, met op elkaar afgestemde inbouwkasten en moderne binnendeuren.  Zowel de inbouwkasten van “Dress a Way” als de moderne binnendeuren van “Anyway Doors” zijn voorzien van een afwerking met naturel geanodiseerd aluminium en een neutrale witte kleur van Resopal. De inbouwkasten als de binnendeuren worden hoofdzakelijk gemaakt met 3mm dikke volkern (Resopal Massiv), geanodiseerde aluminium profielen, rvs/inox. Al deze high-tech materialen zijn onderhoudsvriendelijk, resistent aan chemicaliën, schilderarm, zeer duurzaam en eveneens kras- en stootbestendig.

Inbouwkasten slaapkamer op maat modern interieur.

Inbouwkasten met modulaire inrichting:

“Dress a Way” is een Belgische fabrikant, die enorme veel energie stak in de ontwikkeling van deze inbouwkasten op maat. De kasten dienden zowel esthetisch als functioneel de absolute top van de markt te vertegenwoordigen. De inrichting en indeling van de inbouwkasten gebeurt dus volledig naar wens en is steeds aanpasbaar dankzij de ingebouwde modulaire bevestigingstechnieken.  De kastdeuren kunnen desgewenst een andere kleur afwerking krijgen dan de binnenzijde en tabletten van de kast. Zowel de zijwanden als de zwevende tabletten in de inbouwkast bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, die rondom voorzien wordt van een afwerkingslaag in 3mm Resopal Massiv Volkern.  Qua kleurkeuze zijn er 35 verschillende afwerkingen beschikbaar. Deze inbouwkasten zijn afgewerkt met Resopal ‘Designer White’ D354-EM. De laden van Blum zijn beschikbaar in wit, grijs,zwart en inox. In deze inbouwkasten werd gekozen voor grijze laden.

Witte inbouwkast op maat met spiegel in de deuren.

Inbouwkasten met geïntegreerde led verlichting:

De inbouwkasten zijn tevens voorzien van geïntegreerde led verlichting over de ganse kasthoogte links en rechts. Zo wordt de volledige kast binnenin functioneel verlicht zonder obstakels. Er bestaat ook de keuze om de kastdeuren met glas af te werken. Het glas wordt dan op het aluminium frame gelijmd, waardoor met de led verlichting leuke accenten gelegd kunnen worden, zelfs met gesloten kastdeuren. De bediening van de led verlichting gebeurt op de buitenzijde van de kast met een aanraakschakelaar. Zodoende kan u de volledige inbouwkast desgewenst als lichtwand gebruiken. Er is een ruime keuze aan glassoorten: wit, zwart, grijs, donkergrijs en gezuurd glas.

Inbouwkasten moderne bureau met led verlichting.

Perfecte harmonie in het interieur met de moderne binnendeuren van Anyway Doors:

Voor de deuren werd gekozen voor de moderne binnendeuren van “Anyway Doors”. De omlijsting in geanodiseerd aluminium uitgevoerd, die de muur overlapt, zodat deze zowel in nieuwbouw als renovaties toegepast kan worden. De moderne deurlijst is 6cm in aanzicht en komt ongeveer 2cm over de muur heen. De deurlijsten zijn tevens afneembaar zodat u niets dient af te plakken ter voorbereiding van schilderwerken. Voor deze deuren dienen de dagkanten niet afgewerkt te zijn, enkel de vloer dient geplaatst te zijn. Na de montage van de deuren dienen de plinten aangewerkt te worden tot tegen de deurlijst. De witte deurblad afwerking, Resopal D-354EM Designer White is dezelfde als de inbouwkasten. De aluminium deurgreep wordt vastgezet in de voeg van 10mm doorheen het deurblad en bevat in de voeg nachtoriëntatie en extra ventilatieopeningen zodat ‘lelijke’ roosters in de deur voor extra ventilatie niet nodig zijn.

Combinatie moderne vestiaire en witte moderne binnendeuren.

Puur maatwerk met vakmanschap:

Zowel “DRESS A WAY” als “Anyway Doors” producten worden 100% op maat gemaakt en in overleg met professionele interieuradviseurs verder uitgewerkt. Op deze manier worden belangrijke aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, toepassing en vooral specifieke wensen meegenomen in het ontwerp. Na bezoek aan één van de toonzalen wordt uw project duidelijk in 3D uitgewerkt met bijhorende prijsofferte. De opvolging, opmeting en montage wordt volledig uitgevoerd door professionele monteurs. Vergeet niet dat een woning ouder dan 5 jaar van een gereduceerd  BTW tarief van 6% kan genieten aangezien de inbouwkasten volledig op maat van uw project gemaakt worden en de opmeting en montage door een erkende vakman uitgevoerd wordt!

Kast en binnendeuren op maat van belgisch merk Anyway Doors.Plafondhoge inbouwkasten op maat met moderne materialen.