Inbouwkasten dressing tussen slaapkamer en badkamer.

Realisatie modulaire inbouwkasten dressing op maat.

Dressing kast met deuren met badkamerdeur er tegenaan.

Functionele dubbelzijdige inbouwkasten dressing met doorloopfunctie naar de badkamer.

Dit gerealiseerd project in een loft te Antwerpen bevat enkele functionele noviteiten die perfect passen in de filosofie van Dress-A-Way. De inbouwkasten dressing hebben een dubbele functie en zijn met één kastmodule aan beide zijden te gebruiken. Ze vormen de visuele en functionele opdeling tussen de slaapkamer en de badkamer. Langs de slaapkamer zijn de inbouwkasten van deuren voorzien en ogen zo optisch zeer rustig en langs de badkamerzijde is de kast open gelaten zodat het een open dressing vormt en er een onmiddellijk overzicht is van de kastinhoud. De zijwanden van de dressing lopen door en centraal zit een rug die de kast opdeelt.

Dressingkast met deur badkamer er tegen geplaatst

Hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen.

De dressings worden vervaardigd met hoogtechnologische materialen zoals 3mm Resopal Massiv ‘volkern’, geanodiseerd aluminium en rvs. Al deze materialen zijn onderhoudsvriendelijk, resistent aan chemicaliën, zeer duurzaam en kras- en stootbestendig. De inrichting van de dressing gebeurt volledig naar wens en is steeds aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. De zwevende tabletten in de inbouwkast bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv. De eindafwerking is qua kleurkeuze in 35 verschillende afwerkingen beschikbaar. In deze realisatie werd gekozen voor een neutrale lichte grijstint, Resopal 1500N Soft Grey.

Open dressing kasten met modulaire inrichting.

Hoge en lage dressing laden van Blum.

In deze dressing zijn verschillende Blum laden voorzien voor het opbergen van diverse zaken zoals schoenen, handtassen, accessoires, ondergoed,…. De Blum Intivo laden zijn hier uitgevoerd in het grijs, maar zijn tevens beschikbaar in wit, zwart en inox. De hoge en lage laden zijn naar wens te kiezen en blijven uitwisselbaar tussen de verschillende kastmodules door de modulaire bevestigingen. De laden kunnen na de montage van de kast ingericht worden met diverse functionele opdelingssystemen, die vrij in de markt te koop zijn. Onze toeleverancier ‘Van Hoecke’ bracht hier recent zelf een kwalitatieve totaaloplossing voor op de markt onder de merknaam Ta’Or.

Witte dressing lade van Blum voor dassen en riemen.

Kastdeuren met Anyway Doors pivot comfortscharnieren.

De kamerhoge kastdeuren zijn voorzien van Anyway Doors pivotscharnieren met comfortsluiting voor een automatische en zachte sluiting van de deuren. De deuren hebben een ingebouwde blokkering op 90° zodat ze geopend blijven staan. In dit loftproject werd gekozen voor dezelfde afwerking als de binnenzijde van de kast, maar er kan zowel voor contrasterende afwerkingen als verschillende soorten glas gekozen worden, waarbij de kastenwand met de optionele led verlichting ook als lichtwand kan fungeren.

Moderne dressing kasten met Anyway Doors deuren.

Functionele led verlichting over de ganse kasthoogte.

Alle zijwanden van de dressing hebben over de volledige kasthoogte verticaal geïntegreerde led verlichting met natuurlijk lichtkleur. De led verlichting wordt bediend via een ‘touch’-schakelaar aan de rechterzijde van de kastenwand.

Open dressing zonder deuren.Dressing op maat van Belgische bodem.

Alle “DRESS-A-WAY” producten worden 100% op maat gemaakt en in overleg met onze interieuradviseurs verder uitgewerkt. Op deze manier worden diverse aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen enz. meegenomen in het ontwerp. Tevens geniet een woning ouder dan 5 jaar van een gereduceerd  BTW-tarief van 6%!

Combinatie dressingkasten en inloopkast.

Modern open inbouwkasten op maat.